Obalon

El Obalon ofereix una solució ràpida, simple i sense cirurgia per la pèrdua de pes. És ideal per persones que volen baixar entre 8 i 14 quilograms i amb IMC de 27 o més.
 
La col•locació del baló requereix que el pacient empassi una càpsula soluble que conté un baló que s’infla a l’estomac, aquest procediment porta aproximadament 15 minuts.
 
Poden agregar-se fins a tres balons però es retiraran tots a les 12 setmanes de tractament.
El baló es retira per procediment endoscopic i sota sedació.
 
Col•locació
 
La col•locació del Obalon triga al voltant de 15 minuts. Durant una visita amb el metge, el pacient haurà de beure un got d’aigua i empassar una càpsula que conté el baló plegat. La càpsula té un tub prim que li permet al metge inflar el baló. Una vegada que la càpsula arriba a l’estómac es dissolt i allibera el baló.
 
 
El metge confirmarà la ubicació a través d’una radiografia i llavors s’utilitzarà un dispositiu per inflar el baló amb un gas. Després de inflar el baló, el metge alliberarà el tub del baló i el retirarà suaument per la boca, per deixar el baló flotant lliurement en el estómac. El pacient pot llavors, tornar a casa seva o tornar a la feina.
 
 
Extracció
 
Al final del període de tractament de 12 setmanes, es retiren els balons amb un breu procediment endoscòpic. Es programarà una endoscòpia i sota sedació es procedirà a la retirada del baló. El procediment total és de 30 minuts i el fet de retirar el baló comporta cinc minuts.
El tractament del baló es pot revertir en qualsevol moment si així ho desitja el metge o el pacient. 
 
 
Veure vídeo

Demana Hora

Quan vinguis a la consulta per primer cop, la nutricionista i coordinadora de la unitat t’informarà de com atendrem el teu cas.

La primera visita és gratuïta.
Demana hora al 972 20 43 50 (Extensió 512)