Anido Sanles, Ramón

Anido Sanles, RamónPioner mundial en el desenvolupament de les tècniques mínimament invasives de cirurgia de varius endovenosa (làser endovenós).

Més Informació:http://www.docvadis.fr/doc.vasculaire.anido.paris/index.html

Trajectòria professional i especialitat

· Formació com a Intern Resident als Hospitals de la Sanitat Pública de París (AP-HP) Centro Hospital Universitari de Paris VI/VII ; Hospital Broussais - HEGP (Hospital Europeu Georges Pompidou) i Hospital Lariboisière-Saint Louis .

· Especialista en Angiologia (Tesi en Angiologia)

· Doctorat en Medicina, Universitat de Medicina París VII (França)1984

· Docent de la Facultat de Medicina de París, Reims i Montpeller

· Antic Assistent en Hospitals de París (Sanitat Pública)

· Antic docent d'Angiologia a l'Hospital - Universitari de París VI/VII (Sanitat Pública de París del 1984 fins el 2005. Serveis de Patologia cardiovascular i vascular; Hospital Broussais - Hospital Saint Louis )

· Antic cap de secció del laboratori d'exploracions vasculars de l'Hospital Broussais

· Exmembre de la Unitat 28 de L'Institut national de la santé et de la recherche médicale (INSERM O 28 de Patologia Renal i Vascular)

· Expresident ,Vicepresident i membre titular d'Associacions Científiques de Patologia Vascular ( Angiologia, Flebologia, Ultrasons) Francès, Italiana i Europees 

· Nombroses participacions com a professor convidat en congressos nacionals com a internacionals. Nombroses Publicacions