González-Candial, Miguel

González-Candial, Miguel

Despatx: Número 2 de consultes


Dia de visita: Dimecres tarda i divendres al migdia

Telèfon per demanar hora: 972 41 04 04

Reservar visita on-line
Consultar pàgina web del Dr. González-Candial

Trajectòria professional i especialitat

El Dr González-Candial és cirurgià oculoplastic, orbitrari i de vies lacrimals de la Clínica Bofill.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, UDVall d'Hebron, i va realitzar l'especialitat en oftalmologia a Anglaterra, al Royal Victoria Eye Hospital de Bournemouth i en la Southampton Eye Unit de l'Hospital Universitari de Southampton. Posteriorment, en el Kent & Sussex Hospital va rebre formació addicional en cirurgia oculoplàstica i del segment anterior.

El 2000 va realitzar un "Fellowship" en Cirurgia Plàstica Oftàlmica, Orbitària i de vies lacrimals en el Jules Stein Eye Institute, de la Universitat de Califòrnia Los Angeles (UCLA) amb els doctors John McCann, Robert Goldberg i Norman Shorr. Allí va ser Professor Assistent Visitant en Oftalmologia a l'UCLA School of Medicine.

A 2001 torna a Espanya per incorporar-se com cirurgià orbitari i oculoplastic i de vies lacrimals a l'Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) i l'Hospital General de Catalunya, a Barcelona, on també exerceix en l'actualitat.

És membre actiu de l'European Society of Ophtalmic Plastic and Reconstructive Surgeons, American Society of Ophtalmic Plastic and, Reconstructive Surgeons, Societat Espanyola d'Oftalmologia i American Academy of Ophthalmology, sent instructor en tècniques de descompressió i expansió orbitària d'aquesta Acadèmia des de 2002.

És membre del consell editorial de Orbit (European Journal of Ophtalmic Plastic and Reconstructive surgery), i dóna conferències com a professor convidat en institucions mèdiques, cursos i congressos a tot el món, i ha col·laborat en llibres de text i publicat articles en les principals revistes internacionals de l'especialitat.

El Dr González-Candial forma anualment a cirurgians oftalmòlegs en l'especialitat de cirurgia oculoplàstica, òrbita i de vies lacrimals com a Professor de Màster de la Universitat Autònoma de Barcelona, des del 2002.


La seva consulta privada està especialitzada en cirurgia estètica facial, cirurgia de les vies lacrimals així com en tumors i cirurgia re constructiva orbita facial.

En l'actualitat el seu interès inclou el desenvolupament de tècniques quirúrgiques per micro-incisió i mínimament invasives així com el tractament en la malaltia de Greus o oftalmopatía tiroidea.