Nota legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya, li informem que aquesta pàgina Web és propietat de CLINICA BOFILL SL, des d'ara CLINICA BOFILL, amb domicili a Ronda Sant Antoni Maria Claret, 20, 1700, Girona. NIF: B08816225

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail info@clinicabofill.net, o en el telèfon 972 20 43 50.

  • Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.
  • L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament.
  • L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest lloc webl i operar per mitjà del mateix.
  • En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de CLINICA BOFILL o de tercers que als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de CLINICA BOFILLi/o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de CLINICA BOFILL.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.


Condicions d'accés

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, CLINICA BOFILL es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic, a les presents


Condicions Generals d'ús

L'accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos. L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments distints als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li vam comunicar que CLINICA BOFILL, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari. CLINICA BOFILL es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constituïx una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.


Protecció de dades personals

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de CLINICA BOFILL, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. CLINICA BOFILL assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinats dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de CLINICA BOFILL, titular i responsable del mateix.

L'enviament referit de les dades personals constituïx el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius. Així mateix informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal. Ús de les seves dades personals Les dades que li sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els.

Així mateix, ens certifica que tots les dades que ens facilita són certs, veraços i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem. La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre'ns el seu currículum vitae.

L'enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si CLINICA BOFILL ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporats als nostres fitxers de tractament de dades. CLINICA BOFIIL, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. Drets d'accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent en l'adreça i dades indicades en l'inici del present Avís Legal, aportant-nos còpia de la seva D.N.I.


Comunicacions de dades

CLINICA BOFILL informa que les seves dades són tractats confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni vam comunicar a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l'USUARI ens ho autoritzi expressament. Seguretat de les seves dades personals. Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li vam informar que CLINICA BOFILL ha adoptant totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrats de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal. Actualització de les seves dades És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzats, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos. Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que CLINICA BOFILLho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir. CLINICA BOFILL, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web. CLINICA BOFILL pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.


Responsabilitats

Al posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari. L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics. L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a CLINICA BOFILL per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets. CLINICA BOFILL queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçades a altres llocs web, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús de la mateixos.

CLINICA BOFILL queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privadesa, o qualssevol altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent. L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús. Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Girona. I. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D'ÚS Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 01/01/2010. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d'emissió en cada ocasió que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s'ha produït modificació alguna que li afecti. Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades dalt indicades.


Contingut

El contingut d’aquesta pàgina web no reemplaça sinó que complementa la relació metge-pacient. En cas de dubte consulti amb el metge o metgessa de referència.

Les marques propietat de tercers que apareixen citades en la web ho són a títol merament informatiu, per il·lustrar o complementar la descripció dels tractaments a què es refereixen, sense que el centre percebi en cap cas remuneració per aquesta inclusió ni hi hagi col·laboració comercial alguna entre ambdues parts a efectes publicitaris.