Repercussió Mediàtica

L'11 de novembre es celebra el dia mundial de l'obesitat.

Aquest dia prestem especial atenció als problemes, cada vegada més freqüents, derivats del sobrepès i l'obesitat que afecta les persones.

 


Des de la Unitat de Sobrepès i Obesitat de la Clínica Bofill, lluitem cada dia per aturar l'increment d'aquestes malalties, promovent hàbits de vida saludables i programes especialitzats pels nostres pacients.

 

A continuació podreu llegir un article escrit pel Dr. Ramon Vilallonga, cirurgià de la Unitat de Sobrepès i Obesitat de la Clínica Bofill al Diari de Girona.

 

Presentació Oficial de la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill

El passat  27 de març, es va presentar públicament a l’Auditori de Girona, la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill.

Aquesta càtedra constituïda en col•laboració amb la Universitat de Girona i dirigida per professor Francesc Miralpeix  Vilamala, neix amb dos objectius principals: per una banda, acostar les diferents especialitats de ciències i lletres, cercant espais comuns d’apropament i per altra banda, acostar a la societat gironina l’enriquidora experiència del treball continuat amb països amb desenvolupaments culturals, socials i econòmics molt diferents  del nostre.

Notícies

Diari El Punt Avui

Diari de Girona 1

Diari de Girona 2

Article Gidona

Revista Gidona Abril (pàg 20-21)

 

La Clinica Bofill de Girona guanya el Primer Premi del concurs Internacional de Pink Glove Dance amb un vídeo per lluitar contra el càncer de mama.

El dilluns dia 20 d'octubre va tenir lloc l'entrega dels 8.000 € a l'entitat Oncolliga Girona.

Veure el vídeo guanyador

 

Notícies

Veure notícia Tv Girona (minut 7:50)

Pink Glove Dance

Diari de Girona

Oncolliga Girona

Diari ACN Girona

Diari AraGirona

Diari el Punt

Agència Catalana de Notícies

Revista Tot Oci Times (pàg 32)

Diari de Girona Opinió

Las 10 campañas de prevención del cáncer de mama más creativas y divertidas de 2014 (Blog Xubra)

La Unitat de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica de la Clínica Bofill; NOWYOU,  organitza la Primera Masterclass a Girona

El divendres dia 17 d’octubre va tenir lloc a l’emblemàtic Casino de Girona la primera convocatòria de Màster Class de Cirurgia Plàstica i Medicina estètica de les comarques gironines.

Els representants de la unitat; NOWYOU, els Doctors Pere Darnell, Dr. Onofre Saez, Dr. Oriol Vernetta i la Dra. Patricia Ortiz, i l’especialista en plataforma làser, la Sra. Noelia Jiménez, van exposar d’una manera fàcil i entenedora totes les noves possibilitats i avenços d’aquestes especialitats.

Una vegada més la Clínica Bofill propaga la missió que té d’atendre socialment i sanitàriament en tots els àmbits de la salut i del benestar personal. Així, des del compromís amb els pacients i sempre intentant de fer una tasca ben feta, respectant la privacitat de les persones, reconeixent els seus drets i la seva dignitat i en aquesta línea, entenent la cirurgia estètica com una especialitat que contribueix a l’equilibri i per tant a la satisfacció personal i benestar, l’equilibri i per tant a la satisfacció personal tant a nivell físic, com a un nivell més integral.

L’equip de la Clínica Bofill, treballa amb la visió de potenciar la bellesa natural i contribuir al fet que la persona se senti millor amb sí mateixa; corregint, modificant, accentuant o bé, disminuint el que es consideri oportú, sempre sota consell i recomanació d’un professional, en l’àmbit de la medicina estètica o la cirurgia plàstica.

Una vuitantena de persones van assistir, previ convit, a aquesta jornada i van poder copsar les explicacions dels professionals i fer-ne posteriorment preguntes i demanar aclariments.
En acabat es va oferir un pica-pica degustació al mateix espai elaborat per el restaurant Divinum, que va convidar a fer un espai més de diàleg, entre professionals i assistents.

Entrevista Dr. Vernetta Rubio Oriol Tv Girona

Notícia Diari de Girona

Revista Gidona  (pàg 2, pàg 32 i pàg 84-85)